vrijdag 6 december 2013

Anneleen ♥ Jean-Nicolas

Anneleen en Jean-Nicolas legden vanuit het Groothertogdom Luxemburg een urenlange rit af om hun huwelijksdrukwerk door mij te laten ontwerpen. De Nederlandstalige en Franstalige mix tussen beiden resulteerde in een Engelstalige trouwuitnodiging. Kraft, munt en een speelse typografie bleken al snel dé sleutelwoorden die aan mijn keukentafel ter sprake kwamen. 

Voor de hoofduitnodiging kozen we voor een drieluik, waarvan één kant een puntflap kreeg. Een muntkleurig zakje deed dienst als mini-enveloppe voor de rsvp-kaart. De receptie- en avondfeestkaarten werden uitgevoerd in letterpress en vormden een fris contrast met de bruine kraft. De muntgroene bakers twine hield het geheel samen en de kalkenveloppe (ook in muntkleur) maakte het totaalplaatje af.

De gepersonaliseerde stempel konden Anneleen en Jean-Nicolas later nog gebruiken voor hun bedankjes.
Voor het huwelijksfeest maakte ik nog tal van extra's in dezelfde stijl van de uitnodiging. Het is zo mooi als je de lijn gewoon mag doortrekken, tot in het kleinste detail. Menu-broodzakjes vormen een origineel alternatief voor de klassieke menukaart. De buffetkaartjes werden geprint op muntkleurig papier, het barmenu kwam dan weer op kraftpapier en werd ingekaderd door Hotel Chevalier (die de organisatie en aankleding van dit huwelijk deed). Daarbij ontwierp ik ook nog find-your-seat-cards en naamlabels. Het gastenboek werd vervangen door postkaartjes met daarop een leuke vragenlijst. De vlagjes met de tafelnummers vormden een speels detail in de bloemenvaasjes.


En ook aan het boekje voor de viering werd gedacht: op de kaft werden de namen van de getuigen, bruidsmeisjes en ouders vermeld, als ook het verloop van de kerkdienst.


Kortom, het werd een herfsthuwelijk in stijl dat tot in de kleinste details klopte. Wil je graag meer info over de prijzen van een volledig huwelijkspakket, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...