dinsdag 31 januari 2017

DIY Flower Wrap
De koude wintermaanden zijn bijna voorbij, het voorjaar hangt al een beetje in de lucht ... Tijd dus om de lente te verwelkomen! Met een mooi boeket breng je leven in huis, en zorg je - Valentijn in gedachten - voor een leuke verrassing voor je lief.

Deze eenvoudige diy toont je in tien stappen hoe je een simpele bos bloemen omtovert tot een feestelijk boeket.
Dit heb je nodig:
Twee grote vellen dun papier met een leuke print (42 x 60 cm) / een mooie bos bloemen / stickers

Zo doe je het:

1. Neem de twee grote vellen papier en leg ze met de blanco zijde op elkaar. Zorg ervoor dat het patroon dat je straks aan de buitenkant van je boeket wil zien, onderaan ligt.

2. Vouw het papier tot een vierkant door een strook van het papier om te vouwen.3. De strook die je net hebt gemaakt, vouw je nogmaals in twee. Druk goed aan en vouw het "flapje" daarna terug open.4. Vouw nu de benedenhoek schuin naar boven, zodat deze in een rechte hoek ligt met de vouw uit stap 3.

5. Plooi het "flapje" uit stap 3 opnieuw dicht.6. Vouw de punt onderaan naar boven, tot aan de scheidingslijn van de twee patroontjes.

7. Plooi de zijkanten naar het midden zoals op de foto's. Je flower wrap is nu volledig dicht: links heb je een schuine, rechts een rechte zijde.

8. Neem een mooie sticker om je flower wrap te sluiten.

9. Tot slot vouw je de punt bovenaan om, zodat het patroon van de binnenkant ook aan de buitenkant komt piepen.10. Neem je bos bloemen, stop ze in de wrap en vrolijk iemand zijn dag helemaal op!In onze Mino-webshop vind je leuke vellen papier en stickers die je voor deze diy kan gebruiken. Of misschien wil je wel een geheime boodschap toevoegen aan je boeket, met een vrolijke hangtag en bijpassend touwtje. Laat je creativiteit de vrije loop. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie boeketten - stuur ons gerust een foto of deel jouw boeket online met #MinoFlowerWrap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...