dinsdag 23 oktober 2018

Van Paper Sweets naar Studio

De Mino Studio
Hij is er, de nieuwe website van Mino! En zoals je ziet is deze heel anders dan de vorige site. Je ziet voortaan mijn ontwerpen in opdracht als eerste verschijnen, de shop verschuift wat meer in de kantlijn. De voorbije jaren mocht ik heel wat leuke opdrachten realiseren en op de vorige website was er niet echt een plek om deze te tonen. Potentiële opdrachtgevers die op mijn website kwamen, zagen enkel een webshop, wat soms verwarrend was. Dus besloot ik om in de toekomst de shop wat meer naar de achtergrond te verschuiven en mijn ontwerpwerk te laten primeren. 
Maar natuurlijk kunnen jullie nog altijd bij Mino terecht voor een gepersonaliseerde stempel. De werkwijze blijft dezelfde, het ecologische en duurzame karakter van onze productie uiteraard ook. Bestellen en inschrijven voor een workshop is zelfs makkelijker, ik bied meerdere betaalsystemen aan.
Wat er nog verandert? De paper sweets verdwijnen voorgoed. Onder de naam Mino Studio vind je vanaf nu mijn ontwerpwerk, shop en workshops terug.
Ook de blog is volledig vernieuwd. Je kan vanaf nu meekijken achter de schermen van Mino via deze link. Dit is dan ook de allerlaatste post op deze pagina.
Dus vertel het voort: Mino Paper Sweets is nu Mino Studio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...