woensdag 23 mei 2012

Another way to walk down the aisle

Trouwen voor de kerk of niet? Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom koppels er vandaag nog voor kiezen: ze willen de familie niet teleurstellen, ze willen graag een persoonlijk moment naast het saaie burgerlijke huwelijk en dat ene kleine kerkje is toch zo romantisch! Als de pastoor het toelaat, dan kan een kerkelijke viering zodanig gecustomized worden, dat je haast zou vergeten dat je in een kerk zit. Ideaal toch? Maar kan het ook anders? O jawel!

Beeld je eens in dat jullie ceremonie volledig op maat gemaakt wordt. Jullie gasten worden actief betrokken, jullie vrienden zorgen voor verrassingen. Maar het belangrijkste is vooral dat jullie jullie eigen ding kunnen doen en zeggen. In jullie stijl, ongedwongen, puur naturel, op jullie feestlocatie, in een weide, op het strand. Je kan het zo gek niet bedenken. Wedden dat jullie gasten er nog lang zullen over napraten?

Lijkt dit concept je wel wat maar vind je het allemaal nog een beetje te vaag? Neem dan gerust contact op voor wat meer uitleg.

Go for a wedding ceremony with a twist
Photo: Once Wed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...