maandag 18 september 2017

Ecologische stempels uit Gent

Wist je dat de stempels van MINO geproduceerd worden uit duurzame materialen? Dat vinden we namelijk erg belangrijk. Samen met Atelier Watt zochten we naar een ecologisch, hedendaags design die de stempels typisch MINO maken. Elke stempel wordt in het atelier in Gent gelasercut uit ecologisch rubber en daarna verlijmd op natuurlijk, onbehandeld fineerhout. Voor de verpakking ontwierpen we een doosje dat de natuurlijke look van de stempels benadrukt. Het is gemaakt uit een papier met FSC label, d.w.z. dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Een stempel van MINO ruikt ook zo heerlijk naar houtvuurtje, door het graveren van het ontwerp in het hout.


We hebben er speciaal voor gekozen om de stempel uit onbehandeld hout te maken omwille van de natuurlijke look en de milieuvriendelijkheid. Ook het doosje lieten we bewust wit en onbedrukt. We vinden het zelf leuk dat zowel op de stempel als op het doosje na een tijdje gebruikssporen te zien zijn. Zo wordt jouw stempel heel persoonlijk en draagt het jouw vingerafdrukken. Dus stempel er op los en leave your traces!


Wil je meer te weten komen over hoe je de stempels van MINO en de inkt van Versacraft het beste gebruikt? Lees dan zeker deze stempeltips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...