woensdag 20 december 2017

Boodschap in een lijstje

Eind november kon je in Libelle een pocket en heel wat feestinspiratie rond handlettering vinden, gemaakt door MINO. Voor wie het gemist heeft, zet ik deze week alle ideeën nog eens op een rijtje.

Wil je graag een workshop handlettering volgen bij MINO? Check dan hier de agenda voor 2018!

Een leuk alternatief voor de traditionele quote aan de muur


STAP 1
Kies een mooie fotolijst die uit zichzelf kan rechtstaan, ook wanneer je de achterkant eraf haalt. Schrijf eerst je quote met een zwarte fineliner (bv. Staedtler) op een gewoon papier en knip 'm uit.


STAP 2
Plak het papier aan de achterkant van de fotolijst met tape.


STAP 3
Teken met een witte, fijne acrylstift (bv. Posca of Edding) de quote over op het glas van de fotolijst en laat goed drogen. Maak daarna het papier aan de achterkant los en veeg het glas mooi schoon.


Tip: Acrylstiften was je makkelijk weg met water en zeep. Wil je een permanent resultaat? Gebruik dan glasstiften.


Ga je straks zelf aan de slag? Deel dan je creaties op instagram en tag @minopapersweets en @libellebe (met vermelding #minopapersweets en #mijnlibellemoment). De 3 leukste foto's krijgen een verrassing! 

2 opmerkingen:

  1. Nog een goeie tip: afdrukken in spiegelschrift en het op de achterkant schrijven, dan kan je het er niet per ongeluk afvegen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan inderdaad ook! Maar niet iedereen is zo handig met de computer ;-) De acrylstiften die ik gebruik (Posca of Edding) drogen ook mooi op zodat je er echt al met water en zeep moet op zitten om het eraf te krijgen. Anders dan krijtstiften dus, die kan je inderdaad per ongeluk afvegen. Voor een permanent resultaat kan je glasstiften gebruiken. Veel succes!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...