maandag 18 december 2017

Een tafel met een verhaal

Eind november kon je in Libelle een pocket en heel wat feestinspiratie rond handlettering vinden, gemaakt door MINO. Voor wie het gemist heeft, zet ik deze week alle ideeën nog eens op een rijtje.

Wil je graag een workshop handlettering volgen bij MINO? Check dan hier de agenda voor 2018!

Simpel bruin tafelpapier krijgt meteen een feestelijke upgrade
STAP 1
Dek eerst je tafel en kies dan een plekje waar je je wens wil schrijven. Gebruik een kraft / gerecycleerd bruin papier als tafelkleed.
Neem een glas, zet het omgekeerd op de tafel en teken met potlood de omtrek over. Deze cirkel is de basis waarop je je handlettering nu verder kan uitwerken.STAP 2
Schrijf in de cirkel je kerstboodschap in een mooi handschrift. Gebruik hiervoor een witte acrylstift met fijne punt (bv. van het merk Posca of Edding).


STAP 3
Teken nu op de potloodlijn van de cirkel een paar mooie takjes en kerstballen. Laat goed drogen en gum de potloodlijnen die nog te zien zijn voorzichtig weg. 


STAP 4
Schrijf nog een paar wensen op tafel.

Tip: Het hoeft niet altijd een quote of wens te zijn, je kan ook een illustratie maken rond een kommetje, een bord of het bestek.
Leg een paar aqrilstiften op de tafel, zo kunnen je gasten een persoonlijke boodschap achterlaten op je tafelkleed.


Ga je straks zelf aan de slag? Deel dan je creaties op instagram en tag @minopapersweets en @libellebe (met vermelding #minopapersweets en #mijnlibellemoment). De 3 leukste foto's krijgen een verrassing! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...