donderdag 21 december 2017

Pakjes die zo veel zeggen

Eind november kon je in Libelle een pocket en heel wat feestinspiratie rond handlettering vinden, gemaakt door MINO. Voor wie het gemist heeft, zet ik deze week alle ideeën nog eens op een rijtje.

Wil je graag een workshop handlettering volgen bij MINO? Check dan hier de agenda voor 2018!

Maak je cadeautjes nóg persoonlijker!
STAP 1
Pak al je cadeautjes in met gerecycleerd papier of kraftpapier. Ben je meer fan van krijtbordeffect? Gebruik dan zwart, grijs of donkergroen papier. Zorg ook voor enkele labeltjes en gekleurd touw.


STAP 2
Leg een stukje carbonpapier (bv. bij De Banier of AVA) met de donkere zijde naar onderen op je pakje. Leg daarbovenop een uitgeknipte quote. Ga met een potlood over alle letters en illustraties. Duw hard genoeg zodat je tekening door het carbonpapier wordt overgezet op je pakje.


STAP 3
Je quote staat nu in potlood op je pakje. Ga er met een witte acrylstift met fijne punt rond en gum eventuele potloodvlekken voorzichtig weg.


STAP 4
Versier zo al je pakjes en werk ze af met een label of mooi touwtje. Op een lichte ondergrond kan je een zwarte fineliner gebruiken.

Tip: Hang aan elk pakje een label met de naam van de gelukkige in handlettering


Ga je straks zelf aan de slag? Deel dan je creaties op instagram en tag @minopapersweets en @libellebe (met vermelding #minopapersweets en #mijnlibellemoment). De 3 leukste foto's krijgen een verrassing! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...