vrijdag 12 januari 2018

Mijn woord van het jaar

In een vorige blogpost vertelde ik al dat ik in 2017 een één-op-één traject volgde bij Charlotte De Mey. Ik kan het alleen maar elke creatieve solo-ondernemer aanraden. Je kan ook het boek van Charlotte lezen. Daarin vind je massa's tips om je eigen merkbelofte te schrijven en waar te maken. Een van de eerste dingen die Charlotte mij vroeg was om de voorbije jaren te omschrijven met een woord. Niet gemakkelijk, maar als je er even over nadenkt, dan lukt het je wel om alles samen te brengen tot één sterk (en liefst mooi) woord. Dus bij het begin van het nieuwe jaar denk ik na over wat mijn woord van het jaar wordt.

© Mino
"Mijn woord is “adem”. Omdat ik meer cultuur wil opdoen, inspiratie in- én uitademen. En ik wil méér boswandelingen, om mijn hoofd te vullen met frisse lucht."

Dus deze print ik uit en hang ik op in mijn bureau, zodat ik er regelmatig aan herinnerd word. Op drukke en stressvolle momenten zal ik dan loslaten. Adem halen. Denken aan onze trip door Australië vorig jaar. Weer weten waar het allemaal om draait. 

Wil jij ook graag ademen dit jaar? Dan kan je deze postkaart hier downloaden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...